Zondag 15 april: Rondleiding langs onze topstukken

Van 3 tot en met 9 april 2017 staat tijdens de Nationale Museumweek  een enorm cultureel kapitaal dat van ons allemaal is, in de schijnwerpers. Elk museum, elke collectie toont ons een deel van een geweldige rijkdom, ons echte goud!

Tijdens de Nationale Museumweek kunt u in Museum Weesp genieten van een rondleiding langs onze topstukken. Aan de hand van een ervaren gids wordt u langs de meest bijzondere en waardevolle objecten uit onze collectie geleid. We tonen u de pracht en praal van het beroemde Weesper porselein, schilderkunst, archeologische vondsten en natuurlijk het imposante gebouw waarin Museum Weesp is gevestigd.

Laat u verrassen en verwonder u over al het moois dat Museum Weesp te bieden heeft!

Datum: Zondag 15 april
Tijd: 14:00 uur
Kosten: Toeslag van € 2,00 op de entreeprijs

Weesper porselein slempketel.jpg

Volg ons ook op Twitter (@museumweesp) voor nieuwtjes, extra informatie en vragen.